GITS Salarii HR

Dacă doriti:

– o simplificare a proceselor de calcul aferente drepturilor salariale în cadrul unităţii dumneavoastre;
– confortul oferit de faptul că întregul proces de calcul salarial se face conform ultimelor prevederii legislative în vigoare;
– o relaţie sigura, transparenta şi fluidă cu instituţiile statului care gestionează,controlează şi supraveghează relaţiile de muncă şi calcul salarial.
Atunci, aţi nimerit exact unde trebuie!
GITS COM, asa cum am mentionat si in alte sectiuni ale acestui site, este o companie cu capital 100% românesc desfăşurându-şi activitatea în domeniul IT din 2002. Partea de calcul salarial l-a abordat încă de la înfiinţare, astăzi portofoliul de clienţi ajungând la peste 200 clienţi direcţi şi 600 clienţi indirecţi, adică cei care-şi gestionează personalul prin casele de consultanţă economică.

GITS COM se adresează pieţei cu două versiuni prezentate mai jos:

–  GITS-Salarii-HR standard. Versiunea standard – destinată cu precădere firmelor mici şi mijlocii- vă ajută să gestionaţi întreaga activitate ce ţine de personalul unei firme fără pretenţii pentru rapoarte sofisticate sau evidenţe complexe. Este varianta care pur şi simplu te ajută, te scapă de grija angajaţilor.

–  GITS Salarii-HR profesional. Versiunea profesional – se adresează companiilor mari cu personal numeros care au un flux ridicat de personal. O caracteristică a companiilor mari este şi faptul că periodic oferă angajaţilor proprii programe de specializare, şcolarizare iar o gestionare a tuturor acestor aspecte este greoaie dacă nu beneficiază de sisteme performante.

GITS COM ©2003-2012. Toate drepturile sunt rezervate.