Solutii propuse

GITS COM, înca de la înfiintare, a plecat de la ideea de a dezvolta aplicatii complexe de cost minim si randament maxim pentru noile tipuri de afaceri.

Aplicatiile sunt dezvoltate 100% cu ajutorul tehnologiilor Java™, pentru a asigura fiabilitate si portabilitate maxima a aplicatiilor (independenta fata de sistemele de operare si platformele hardware); si a tehnologiilor ORACLE, pentru un pret redus la achizitionarea produsului.

Firma a luat fiinta in anul 2002 si are sediul central la Sibiu. Scopul declarat al firmei îl constituie îmbunatatirea mediului de afaceri folosind solutii IT reale si eficiente. În cadrul firmei activeaza un Centru de Dezvoltare al Produselor Software (CDPS) si un Centru de Cercetare Interdisciplinar (CCI) ce asigura suportul tehnic si logistic pentru CDPS.

Avantajele noastre: experienta, cunostinte de specialitate, furnizare solutie completa, proiectare – configurare – implementarea solutiei, echipamente, instalare, scolarizare personal, service in garantie si post garantie. De asemenea, la oferirea unei solutii se are in vedere atât reducerea costurilor de achizitie cât si cresterea productivitatii.

Solutiile de ultima generatie, experienta, suportul tehnic si logistic asigurat de specialistii nostri determina o crestere a calitatii serviciilor oferite si respectarea cerintelor clientilor.

GITS COM ©2003-2012. Toate drepturile sunt rezervate.